Facebook Twitter Instagram Google + YouTube flickr 

Seu electronica

Cèlia Pallí i François Klark fusionen les seves veus dins el ‘Cicle d’Activitats en Viu’ de l’IEI

El concert s’ha emmarcat dins els actes de commemoració del 75è aniversari de la fundació de l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

 

El Cicle d’Activitats en Viu, un dels esdeveniments que s’integra dins els actes de commemoració del 75è aniversari de la fundació de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, ha ofert avui una nova entrega, en aquest cas de caire musical, en què els protagonistes han estat Cèlia Pallí & François Klark, que han actuat al Pati de l’IEI. Aquest mateixos dos artistes, amb aquest mateix concert, actuaran dijous vinent, 10 d’agost, a les 10 de la nit a la Vila Closa de Maials.

Cèlia Pallí, cantant catalana resident a la ciutat canadenca de Toronto, i el cantautor sud-africà François Klark han unit forces per tal de presentar un treball exclusiu que aquest estiu està viatjant per tot Catalunya. L’actuació d’avui al Pati de l’IEI és una de les primers d’aquesta gira que va començar aquest passat diumenge i que acabarà el 10 d’agost.

Davant l’auditori lleidatà, Pallí i Klark han presentat cançons dels seus projectes respectius en versió acústica i amb duets. Cèlia Pallí, col·laboradora habitual de Nelly Furtado, ha ofert un tast de les seves noves cançons que formaran part del seu proper disc (que sortirà a les acaballes del 2017), així com també temes del seu primer disc, popularitzats a Catalunya per la sèrie Cites de TV3, com ara I’ll Be Fine. El públic ha gaudit al màxim d’un concert molt íntim i màgic on les protagonistes han estat les veus, acompanyades també pel teclista Chris Pruden.

El Cicle d’activitats en viu que organitza l’IEI pretén oferir espectacles diversos com ara el circ, la música o el jazz que donin cos a una oferta musico-artística completa al territori, de manera que se sumi a les nombroses propostes musicals que hi ha per les comarques de Lleida. Fins al moment hi han passat artistes com ara la companyia de circ Improvisto’s, Xavier Monge Quartet & Viktorija Pilatovic, Xavier Baró o Berta Puigdemasa & Ivan Gràcia. Aquestes activitats formen part del conjunt d’actes organitzats per commemorar els 75 anys de la creació de l’IEI.