Facebook Twitter Instagram Google + YouTube flickr RSS

Cerca

aoc

Conferència sobre els canvis genètics en els llegums i la seva millora com a aliments com a reptes de futur

L’Aula Magna de l’IEI ha acollit aquest dimecres la tercera i darrera conferència del cicle ‘Llegums. Cultiu, Cultura i Cuina’, a càrrec del Dr. Marcelino Pérez de la Vega, catedràtic de Genètica de la Universidad de León, amb el títol ‘Leguminosas, retos en su mejora como alimentos y mucho más. El cicle està organitzat per la Diputació de Lleida, l’IEI, el Vicerectorat d’Activitats Culturals i Projecció Universitària de la UdL, i l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (ETSEA).

El cicle de conferències pretén contribuir a la estratègia establerta per l’Assemblea General de les Nacions Unides (a través de la FAO) per tal de sensibilitzar a la població sobre la importància de potenciar el cultiu i el consum d'aquests aliments a tot el món.

Paral·lelament es pot visitar una exposició al Pati de l’IEI que restarà oberta fins el 19 de març que porta per títol ‘Els llegums a la dieta d’avui’.