Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

El lleidatà Miguel Ibarbia exposa ‘Caprici’ a la Sala Montsuar petita

La sala Montsuar ha obert les portes al públic aquest dijous amb l’exposició ‘Caprici’, de Miguel de Ibarbia, que restarà oberta fins el 22 de juliol.

Segons el propi autor “en tota pintura s'amaga un caprici, un afany febril que es nodreix dels fantasmes del somni i de la matèria que traspua l'enginy, tot això sacsejat a l'antull de la brisa, al compàs del tènue vent que genera el moviment del nivi plomissol de les ales d'un àngel”.

Miguel Ibarbia fa prop de quaranta anys que es dedica a la pintura. Va començar amb pintura abstracta tendint a la figuració fins que l’any 2000 s’endinsa en l’àmbit figuratiu.

L’artista treballa diversos tipus de tècniques que van des dels paisatges de gran format pintats entre el 2003 i el 2018 a l’oli sobre tela i fusta, fins a paisatges sense títol del dia després de diferents fenòmens no definits com podria ser una catàstrofe o una tempesta. Tots tenen en comú un punt de llum esperançador que els converteix en obres optimistes. L’exposició mostra l’evolució en els tons de les seves obres.