Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

La Sala Montsuar de l’IEI inaugura l’exposició ‘Supernova’, de Pol Peiró, que s’estrena a Lleida

La mostra acull tretze pintures de gran format en tècnica mixta i amb el blau com a denominador comú fruit de la creativitat d’un dels artistes més prometedors del panorama pictòric català.

La Sala Montsuar de l’Institut d’Estudis Ilerdencs acull des d’avui i fins al 8 d’abril l’exposició ‘Supernova’, obra de Pol Peiró, un dels talents més prometedors del panorama pictòric català actual.

‘Supernova’ està format per tretze pintures inèdites de gran format en tècnica mixta, unes peces que, tal com ha dit el mateix Pol Peiró en la inauguració, són obres abstractes que tenen com a denominador comú el color blau i que són força representatives del seu treball i del seu estat d’ànim durant el període en què van ser creades, entre finals del 2016 i principis del 2018. Aquesta serà la primera vegada que Pol Peiró exposa a Lleida.

Nascut a Premià de Mar l’any 1994, Pol Peiró exposa regularment des del 2011 de manera individual, i ha pres part en diferents mostres col·lectives, com les que ha protagonitzat a la Casa Piera de Barcelona, a la Nau Gaudí de Mataró, a la Sala PremiArt de Premià de Mar, a l’espai La Presó de Mataró o al Museu Colet de Barcelona. Va ser, a més, guanyador de la primera edició del concurs de pintura Ginefiv, celebrat al 2013, amb l’obra “La fecundació invertida”, entre d’altres premis.

En els dos darrers anys, a més, s’ha donat a conèixer per combinar pintura i política, amb la qual cosa ha dibuixat i exposat diferents escenes i personatges protagonistes de la realitat catalana durant l’anomenat procés.