Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

Lucía Caram i Montse Nebrera enceten el cicle ‘Repensar les nostres vides’ parlant sobre ‘Els diners fan la felicitat?’

La religiosa i la política han estat les encarregades d’inaugurar un seguit de jornades que formen part dels actes de commemoració del 75è aniversari de l’IEI.

L’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs ha acollit avui la sessió inaugural del cicle ‘Repensar les nostres vides’, en què les protagonistes han estat Lucía Caram i Montse Nebrera. La d’avui és la primera de les quatre sessions que formen part d’una activitat que està integrada dins els actes commemoratius del 75è aniversari de l’IEI.

El tema sobre el que han dialogat la religiosa Lucía Caram i la política i periodista Montse Nebrera ha estat ‘Els diners fan la felicitat?’, actuant com a moderador Joan Biscarri, vicerector de la UdL. Caram i Nebrera han exposat els seus punts de vista diferents sobre aquesta qüestió i han donat peu a un debat posterior.

El cicle que s’ha inaugurat avui és la continuació d’un primer cicle que, amb el nom de ‘Pensar l’actualitat’, va proposar temes de caràcter social i polític. Ara, en aquest segona entrega, es tractaran més relacionats amb la vida personal, motiu pel qual ha rebut el nom de ‘Repensar les nostres vides’. Les diferents sessions se celebraran sempre en dimarts a les 19.30 hores a l’Aula Magna de l’IEI.