Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

Clara Peya i Chicuelo, caps de cartell de la Festa de la Música de Sudanell els dies 7 i 8 de juny

El certamen compleix la novena edició i tornarà a estar marcat per la varietat i transversalitat de les seves propostes

Se celebrarà amb entrada gratuïta i comptarà amb el suport de la Diputació i de l’IEI, que avui n’ha acollit la presentació  

La vicepresidenta de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, Rosa Pujol, ha participat aquest dimarts en la presentació de la novena edició de la Festa de la Música de Sudanell, certamen que tindrà lloc els dies 7 i 8 de juny. L’acte s’ha celebrat a l’Aula Magna de l’IEI i ha comptat també amb la participació de l’alcalde de Sudanell, Josep Maria Sanjuan, i de Cinto Avellaneda i Aurora Sastre, representants de l’organització, a més d’Antoni Balasch, assessor cultural de la Diputació de Lleida.

Pel que fa al programa, el divendres 7 passaran pel festival Toni Solà Quartet & Charmin Michelle, Clara Peya (Premi Enderrock de la crítica al millor disc i cap de cartell d’aquesta primera jornada), Pau Vallvé, Adala i Senyor Oca. El dissabte 8 començarà amb els Encara Farem Salat, per seguir amb el swing de Sugar Pusch Street Band, el teatre còmic de Chapertons amb l’espectacle ‘Rodó’, Joan Masdéu i el seu disc ‘Innocents’, i el cap de cartell de la segona nit, Chicuelo, guanyador del Goya, un dels guitarristes més rellevants del panorama flamenc actual, que visitarà Sudanell en format de sextet. Tancaran la nit Suu, -recent Premi Enderrock de la crítica al millor disc revelació-, La Terrasseta de Preixens, Steinbock i Memento Mori.

Tot plegat dins un festival dedicat a la música en viu en el que la varietat de les propostes i la seva transversalitat s’erigeixen en les eines fonamentals. Tots els concerts seran gratuïts, i a més hi haurà servei de bar i Foodtrucks per tots els assistents.

Podeu trobar més informació a: https://www.facebook.com/FestaMusicaSudanell/.