Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

Es cancel·la la celebració de la cinquena edició del festival ‘El Segre de Negre’

Degut a la crisi del Covid-19,la celebració de la cinquena edició del festival de novel·la negra de Lleida s’aplaça a juny de 2021

Pagès Editors i l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida han decidit cancel·lar, degut a la crisis del coronavirus, la celebració del festival de novel·la negra de la ciutat de Lleida El Segre de Negre, programat per al dies 29 i 30 de maig.

La cancel·lació del festival negrot, que enguany arribava a la seva cinquena edició, es deu a la incertesa creada per la propagació del Covid-19. Els organitzadors consideren que el més assenyat és suspendre la celebració de l’edició d’aquest any fins a l’any vinent. Inicialment s’ha previst que aquesta cinquena edició tingui lloc els dies 4 i 5 de juny de 2021.

Us recordem que El segre de negre es un festival que té com a objectiu apropar la novel·la negra i criminal al públic en general, fomentant la trobada entre les veus més significatives del gènere i els lectors, i al mateix temps promoure la divulgació d’una activitat tan enriquidora per a la societat com és la lectura.

La darrera edició del 2019 va ser tot un èxit de participació i crítica, ja que el festival va comptar amb la presència destacada del reconegut escriptor grec Petros Màrkaris, qui va rebrà el  Premi Trajectòria Literària El Segre de negre.