Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

L’IEI aplega prop d’una quarantena de creadors a l’exposició virtual ‘Reset, artistes en alerta’

Tots ells han aportat obres que, a partir de la seva particular mirada i percepció, la situació excepcional que estem vivint

Prop d’una quarantena de creadors de diferents àmbits participen durant aquests dies a l’exposició virtual ‘Reset, artistes en alerta’ que ha impulsat l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

La iniciativa té el seu origen en l’estranya quotidianitat que ens està tocant viure darrerament, uns dies en què ben poques coses semblen definir el dia a dia, tot plegat en espai que cada cop es fa més petit, i amb un temps que es va fent interminable. Malgrat això, la mirada creativa veu oportunitats allà on altres mirades només hi perceben rutina, i és en base a aquest punt de partida que l’IEI ha volgut canalitzar les mirades de diferents creadors i artistes que han col·laborat amb La Gòtika durant els darrers anys, fent que aquests presentin una obra que il·lustri d’alguna manera aquesta situació excepcional. Són aquestes obres les que formen l’exposició virtual ‘Reset, artistes en alerta’, que es pot visitar a http://www.fpiei.cat/ca/reset-artistes-en-alerta.

Noms com ara Santi Iglesias, Marta Pruna, Laura Cirera, Enriqueta Vendrell, Josep Ripoll, Joanpere Massana, Joan Codina, Eva Salas, Albert Minoves, Josep Bou, Ferran Lega, Roc Domingo, Maria Cemeli, Marc Macià, Llorenç Rosanes, Jordi V. Pou, Jesús Vilamajó, Carles Llonch, Oriol Rosell, Carles Pujol, Iolanda Sebé, Jordi Jové, Maite Villafranca, Simón Contra, Xavier Goñi, Àngel Ros Villarte, David del Val, Jordi Adrià, Jordi Zaldívar, Llorenç Melgosa, Marta Bisbal, Marta Cañadell, Olga Olivera Tabeni i Guillem Viladot, Montse Baraldés, Gregorio Iglesias, formen part d’una mostra que s’emmarca dins les diferents iniciatives que, sota el nom de Fem cultura des del sofà, l’IEI ha endegat des que es va iniciar el confinament.