Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

La Secció de Filosofia de l’IEI posa en marxa ‘Covid-19 pensem-hi’, un espai virtual amb articles de consellers i col·laboradors de la casa al voltant de la pandèmia.

 

Josep Maria Forné, Montse García, Meritxell Calderó i Josep Serra són els encarregats d’estrenar aquest nou espai de coneixement i de debat, en què en breu també hi intervindran Josep Maria Porta, Ramon Camats i Anna Sáez.

La Secció de Filosofia de l’Institut d’Estudis Ilerdencs ha posat en marxa un nou espai de coneixement i de debat virtual a la web (http://www.fpiei.cat/ca) i que oferirà continguts relacionats amb la pandèmia de la Covid-19.

‘Covid-19 pensem-hi. És el nom d’aquest nou apartat, que naix amb el mateix esperit amb el qual, dies enrere, es va endegar un nou punt d’informació virtual a cura de la Secció de Medicina en el qual es recullen diferents temes relacionats amb el camp de la medicina i la salut centrats en la pandèmia. Ara és la Secció de Filosofia de la casa la que il·lumina aquest apartat, en què diferents firmes de diferents consellers parlaran de temes diversos relacionats amb la Covid-19.

És el cas dels articles de Josep Maria Forné, Montse Garcia, Meritxell Calderó i Josep Serra, i en cartera ja hi ha els de Josep Maria Porta, Ramon Camats i Anna Sáez. ‘Com sortirem?’ és el títol de l’aportació de Josep Maria Forné, mentre que Josep Serra parla sobre ‘Valors franciscans i la Covid-19’, Meritxell Calderó tracta sobre ‘Una mirada cap a l’horitzó de la transició’ i Montse García ‘És molt senzill: quedeu-vos tots a casa’.