Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

CIA. PALLASSA

Activitat: 
Pallassos
Persona de contacte: 
Sr. Jordi Baiget
Població: 
Lleida
Comarca: 
Segrià
Telèfon: 
696801708 i/o 616072669
Pàgina web: 
http://www.losomriure.com
Correu: 
ciapallassa@gmail.com
Breu Sinposi: 

La Cia, Pallassa neix l’any 2002 dins de Lo Somriure Solidari i entre els seus objectius està el potenciar i difondre els aspectes terapèutics de l’humor, amb aquesta memòria de treball sobre un dels màxims exponent pretén recuperar la figura del pallasso més clàssic i bàsic aprofitant tots els aspectes tecnològics que ens oferta la tècnica avui. Hem creat expressament la Cia. Pallassa com companyia i secció de l’entitat per poder-ho dur endavant. La nostra entitat és una entitat i companyia jove, que tot just comença a caminar i trobar un espai propi dins del panorama artístic i formatiu que ofereix la nostra entitat; degut en bona part a que va estar gestada degut les necessitats de poder donar estructura i objectius a diverses accions i col·laboracions amb els col·lectius de l’entorn i sobre tot el poder donar forma a futurs projectes plens d’inquietuds i il·lusions atapeïdes de bon humor.

Repertori: 

MaCaRRòNiK CiRc.
Que pot esdevenir en una funció d’un circ on els artistes han marxat i la mestressa troba un pallasso que voldrà fer-lo treballar per suplir tots els números de la pista?.
El resultat és inesperat, el caos i el desgavell ompliran la carpa de notes de color absurd i de somriures barrejats amb confetti.

Condicions econòmiques: 

Preu per una representació (per més passis arrangem i negociem el preu o condicions) i en funció del quilometratge: 1.400 euros

Condicions tècniques: 

Sala i/o escena fosca, escenari i/o espai suficient (mínim 10x8) per muntar un doble fons, “cametes”, equip de so, llums, pressa de llum, lloc ampli per canviar-se al costat de l’escenari, i un lloc per netejar-se, etc. Disposem d’equip de so propi i de 2 tècnics de la Cia. (llum i so).