Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

"MUSCUART"

Activitat: 
Teatre
Persona de contacte: 
Sr. Àlex García Segura
Població: 
Bell-lloch d'Urgell
Comarca: 
Pla d'Urgell
Telèfon: 
639 817 950
Correu: 
muscuart@hotmail.com
Dades fiscals del grup o solista: 

Àlex Garcia Segura

Carrer la Pau, 25, Bell-lloch d'Urgell

G25740986

Breu Sinposi: 

Muscuart és una associació musical, cultural i artística de Bell-lloc d'Urgell que des del 2009 s'ha especialitzat en espectacles que combinen la música, el ball i la interpretació. L'associació aplega una quarentena de persones que de forma no professional dediquen el seu temps a la creació i representació de musicals que actualment triomfen arreu on s'escenifiquen. De moment en la seva trajectòria, hi figuren tres obres força conegudes "Mamma Mia", "Grease" i "Hoy no me puedo levantar". L'exit aconseguit fins al moment no és casualitat. A la història i contingut de cadascuna d'aquestes cal sumar-hi l'adaptació que se'n fa des de l'associació que aposta per un format "pseudomusical" força emotiu i curós amb l'espai escènic i elements tècnics (il·luminació, sonorització i recursos multimèdia).

Repertori: 

"Mamma Mia": Les cançons dels emblemàtic grup ABBA són la banda sonora d'una història sobre amors perduts. També retrobats. Les possibilitats romàntiques d'una màgica illa grega s'accentuen quan la passió esta desbordada i quan la música i el ball són presents en la vida de cadascun dels convidats a una gran boda. "Grease" Història d'amor de dos joves que durant la dècada dels 5O, en ple auge del rock & roll, es retroben a l'Institut per començar un nou curs. Els seus amics i amigues els acompanyen en la seva aventura i els ajuden a canviar la seva manera de ser. "Hoy no me puedo levantar" Primers anys de democràcia uns joves trenquen amb l'estètica del moment. El tribut al grup de pop"Mecano" serveix d'excusa per endinsar-se en els anys 80. Obra carregada d'emocions d'una època on el silenci va donar pas a la música i les il·lusions de la gent embellien un gran valor: l'amistat.

Condicions econòmiques: 

El preu aproximat de les representacions és de 1.000 euros Si el grup ha de fer servir els seus elements tècnics el preu s'incrementarà a 1.400 euros

Condicions tècniques: 

El grup disposa dels elements tècnics necessaris per representar les obres (il·luminació, sonorització i recursos multimèdia):