Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

COLLA DE DIABLESSES I DIABLES DEL PONT DE SUERT

Activitat: 
Diables
Persona de contacte: 
Sra. Marta Sala: 699782995, Sra. Berta Terrés: 679007965, Sr. Denís Coloma:639988369, David Martínez: 661362224
Població: 
El Pont de Suert
Comarca: 
Alta Ribagorça
Correu: 
kabronsroios@gmail.com
Breu Sinposi: 

La Colla de Diblesses i Diables de Pont de Suert, com un grup de persones que vivim a la Ribagorça. Ens mouen inquietuds comuns en vers el món festivo-cultural i naixem de la il·lusió d'emprendre diferents projectes: des de correfocs a concerts, des de teatre al carrer a tallers per a infants, des de correbars a trobades culturals i excursions populars.

Repertori: 

CORREFOC SENZILL: 
Temps: 1 hora
Tipus d'espectacle: Correfoc tradicional acompanyat de percussió, amb escenografia final de foc natural i pirotècnia preparada
Pirotècnia: 400 carretilles, pirotècnia variada.........
 
CORREFOC COMPLET:
Temps: 2 hores
Tipus d'espectacle: espectacle itinerant amb pirotècnica, il·luminació, percussió i caracterització de personatges, Inici i final apoteòsic i contundent amb pirotècnia aèria i foc natural.
Pirotècnia: 550 carretilles, il·luminacions, cortines de xispes, pirotècnia variada.
 
CORREFOC COMPLET AMB ESCENOGRAFIA, SIMULACRE DE INCENDI I CASTELL DE FOC:
Temps: 2 1/2 hores
Tipus d'espectacle: espectacle intinerant amb pirotècnica, il·luminació, percussió i caracterització de personatges i escenografia. Inici i final apoteòsic i contundent amb pirotècnia aèria i foc natural, acompanyat d'un simulacre d'incendi d'un edifici emblemàtic i un castell de foc.
Pirotècnia: 650 carretilles, pirotècnia variada, pirotècnia variada especial, iul·luminacions fixes i mòbils, traques i trons, cortines de xispes, escenografia (teatre) de inici i final, simulacre d'incendi d'un edifici emblemàtic i un castell de foc.
 
BARRES DE BAR A FESTES:
El que fem es encarregar-nos de preparar, muntar i recollir una barra de bar en algun establiment festival. Nosaltres portarem les barres, de beguda i tot el que faigi falta per a una bona barra. A canvi, nosaltres ens quedarem els beneficis de la barra en concepte de despeses varies per la colla.
 
 
 
 

Condicions econòmiques: 

CORREFOC SENZILL: des de 1000€
 
CORREFOC COMPLET: des de 1500€
 
CORREFOC COMPLET AMB ECENOGRAFIA, SIMULACRE DE INCENDI I CASTELL DE FOC: des de 2500€
 
BARRES DE BAR A FESTES: GRATIS
 
Alguns preus son orientatius, la Colla ha de valorar la situació i recorregut abans d'acordar el preu final, ja que és un aspecte important a tenir en compte per preparar l'espectacle. En cas d'actuacions nocturnes, avituallament (aigua) i sopar d'artistes a càrrec de la comissió de festes.