Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

PONENT BRASS

Descripció: 

Ponent Brass és una agrupació musical que va ser fundada a la primavera del 2011. Aquesta formació va néixer per iniciativa pròpia de la mà de cinc músics estudiants. Com a tal, és l’únic quintet jove que actua per les terres de Ponent i pobles propers. El nostre quintet no el volem adreçar per a un sol tipus de públic, sinó que el volem adaptar a totes les edats i gusts d’aquí l’èxit d’aquesta iniciativa pionera.
Hem actuat en diverses festes majors, esglésies, ballades i tot tipus de concerts arreu del territori català.

Activitat: 
Música clàssica
Persona de contacte: 
Albert: 655 265 642, Víctor:685 466 146
Població: 
Lleida
Comarca: 
Segrià
Pàgina web: 
www.ponentbrass.com
Correu: 
info@ponentbrass.com
Repertori: 

Molt del repertori que en actualitat interpretem són obres musicals que nosaltres mateix ens hem arranjat. La formació del quintet és una formació estandard i amb la intenció de poder fer tot el repertori possible. El nostre repertori és molt variat; inclou obres de diferents estils i moviments sorgits al llarg de la història des de el classicisme fins a la música contemporània.
Per tant Ponent Brass és el complement perfecte per a les vostres celebracions. Oferim un ampli repertori que s'adapta a tot tipus de públic amb el que, segur, gaudireu!

Condicions econòmiques: 

Cerimònies civils o religioses: 700€
Concert de 30 minuts: 400€
Concert d'1 hora: 700€
Concert d'1 hora i 30 minuts: 900€
Concert pedagògic o audició escolar (durada aprox 1h): 700€
Peticions a la carta: Preu a concertar
Cada 30 km es sumarà al preu total 25 € en conceptes de desplaçament

Condicions tècniques: 

5 cadires sense recolza braços, no tamborets. Aigües abans i durant el concert. En ocasions especials i d'acord amb les característiques del grup, pot ser necessari la utilització d'amplificació sonora.