Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

COMPANYIA CASSIGALLS (Recitals audiovisuals i teatrals de petit format)

Descripció: 

Fruit de l’experiència teatral, l’any 2008 vam iniciar una proposta de divulgació d’escriptors catalans, sobretot, ponentins amb el format d’un recital audiovisual de petit format. Hi descobrim els pensaments més íntims de Màrius Torres, de Mercè Rodoreda i de Maria-Mercè Marçal. També oferim un divertimento basat en els poemaris sobre les bèsties de Josep Vallverdú i d’altres escriptors que porta per títol “Bestiolari”. Darrerament hem incorporat al nostre repertori el recital teatralitzat “Radicalment, Pedrolo” sobre l’obra literària, social i política de Manuel de Pedrolo, un espectacle sobre les virtuts de l’oli, intitulat “El vol dels estornells”, en el marc del projecte Biblioli, i un homenatge a les companyies ambulants en clau d’humor batejat com “Lo preu de dormir tranquil”. I, per encàrrec, també fa maridatge de vi i lletres amb diversos cellers del país.

 
Activitat: 
Recitals poètics
Teatre
Persona de contacte: 
Sr. Joan Cornudella
Població: 
Juneda
Comarca: 
Garrigues
Telèfon: 
973150298---659492579
Pàgina web: 
http://cassigalls.wix.com/cassigalls
Correu: 
c.joan6@gmail.com-----cassigalls@gmail.com
Condicions econòmiques: 

Els recitals de Màrius Torres: “Entre l’herba i els núvols”, de Maria-Mercè Marçal: “I amb guix escric el meu nom...” i de Mercè Rodoreda: “El jardí de la memòria” – Preu: 350 € (+IVA)

 

Els recitals teatralitzats de Josep Vallverdú i altres poetes: “Bestiolari”, de Manuel de Pedrolo: “Radicalment, Pedrolo”,  del món de l’oli: “El vol dels estornells” i de l’humor: “Lo preu de dormir tranquil” – Preu: 400 € (+IVA)

 

El maridatge literari “Tastet de vi i lletres”- Preu: 300 € (desgustació de vi a part)

Condicions tècniques: 

Un projector i una pantalla.

Imatge Portada: