Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

ARPA I PAU

Descripció: 

Berta Puigdemasa, arpista lleidatana, de formació classico-contemporània. Cal destacar el seu gran interès per la improvisació lliure i la col·laboració i incorporació en els seus recitals i espectacles, altres disciplines artístiques com la dansa, la poesia i les arts plàstiques. Artista enèrgica i alegre, transmet amb entusiasme la seva passió per la música guiant el públic a través d’un viatge al cor d’aquest instrument mil·lenari i majestuós, obsequiant-lo amb interpretacions plenes de caràcter, sensibilitat i tendresa.

Activitat: 
Música clàssica
Persona de contacte: 
Berta Puigdemasa Acebrón
Població: 
Lleida
Comarca: 
Segrià
Telèfon: 
686925399 / 615360208 / 973281088
Pàgina web: 
www.bertapuigdemasa.com
Correu: 
puigdemasamusica@gmail.com
Breu Sinposi: 

En aquest concert, l’arpista lleidatana ens proposa un repertori de composició pròpia que ens donarà a conèixer algunes de les possibilitats musicals, tècniques i d’estil d’aquest majestuós instrument. El concert va acompanyat d’una projecció i lectura de poemes musicats per l’arpista, ambdós al voltant de la PAU com a valor universal.

Condicions econòmiques: 

600€+IVA

Condicions tècniques: 

Escenari mínim de 10 m2 en espai tancat o a l’aire lliure. Il·luminació controlada Micròfon Pantalla o superfície on es pugui projectar l’audiovisual. L’artista necessiten disposar de l’espai 1hora abans de l’actuació.