Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

COR DE CAMBRA JOLIU

Activitat: 
Corals i orfeons
Persona de contacte: 
Sr. Enric Navàs
Població: 
Lleida
Comarca: 
Segrià
Telèfon: 
973 30 05 58 - 651 601 499
Correu: 
corjoliu@hotmail.com
Breu Sinposi: 

Fou fundat el 1990 per un petit grup de cantaires experimentats, amb la intenció de formar un cor més reduït i versàtil que permetés aprofundir en la preparació i qualitat de les seves interpretacions. Es presentà oficialment l'11 de maig de 1991 al Palau de la Paeria de Lleida. Des d'aleshores ha actuat ininterrompudament i amb força reconeixement del públic en tota classe d'actuacions: concerts, homenatges, bodes, celebracions, festes majors, etc., oferint per a cada cas el repertori més adequat. Des del seu inici és membre actiu de la Federació Catalana d'Entitats Corals (FCEC).

Repertori: 

* Música religiosa i litúrgica. * Música "lleugera" i de pel•lícula. * Cançó catalana popular. * Cançó catalana d'autor: clàssics, de "La Nova Cançó", etc., etc. * Cançó popular d'arreu del món (en idioma original o traduït). * Negro-espirituals. Gospel. Nadales.

Condicions econòmiques: 

* Bodes i altres cerimònies religioses o civils: 400,00 € * Concerts i actuacions similars: 600,00 € * Despeses de desplaçaments a més de 15 quilòmetres: a convenir.

Condicions tècniques: 

1. El lloc de l'actuació (escenari, tarima, etc.) ha de tenir un mínim de cinc metres de boca i tres de fons. 2. Ha d'estar disponible aproximadament una hora abans de l'actuació, per a fer les corresponents proves de so. 3. Preferiblement actuem en espai tancat. En cas d'haver d'actuar a l'aire lliure ens cal disposar de megafonia amb un mínim de cinc micròfons.