Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

ANTONI TOLMOS, PIANO

Activitat: 
Música clàssica
Persona de contacte: 
Sr. Albert Calzada
Població: 
Lleida
Comarca: 
Segrià
Telèfon: 
+34 651 999 555
Pàgina web: 
www.harmonic.es
Correu: 
info@harmonic.es
Breu Sinposi: 

El pianista Antoni Tolmos ha enregistrat el contingut del seu nou disc "The new age piano album". Un treball basat en la senzillesa i les emocions amb el so i la màgia dels Air Studios de la ciutat Londinenca. Ha comptat amb l'enginyer de so Geoff Foster, habitual en enregistraments d'artistes com Cold Play, Robbie Williams, Madona o el mateix Mike Olfield i amb el mastering del prestigiós tècnic Ray Staff. Els Air Studios són propietat de George Martin, productor entre uns altres de la llegendària banda The Beatles. El piano Steinway amb el que ha gravat Antoni Tolmos es troba situat en el Lindhurst Hall, una cúpula on es graven habitualment bandes sonores de cinema amb les simfòniques més prestigioses del món.

"The new age piano album" és el novè treball discogràfic del pianista. El CD, disponible tant en format físic com en plataformes digitals com iTunes o Spotify, compta amb la versió en album de partitures on el mateix autor ha escrit totes l'obres de l'actual treball. Temes com "Serenity", "Kindness", o "White Breeze", incideixen en la temàtica del so new age amb una clara intenció emocional en la cerca de la pau i la reflexió interior.

Al més, aquest treball discogràfic, viatja també en format d'ampolla de vi a més de 33 països gràcies a l'edició especial que la cooperativa Etim (Falset -Marçà) ha fet del seu reconegut i premiat Grenache 2008 i que ha etiquetat amb la portada d'aquest nou àlbum.

El cineasta Barceloní Manuel Mira ha dirigit el video clip de promoció amb el tema "Sara". El clip va ser rodat a Barcelona i es pot visualitzar mitjançant la web de l'artista www.newagetolmos.com i també en plataformes com you tuve http://youtu.be/97XYbaCSEhQ .

La productora Urban Culture studios ha realitzat un documental sobre el procés de producció d'aquest nou projecte artístic d'Antoni Tolmos.http://youtu.be/5o5i8eKzlbk

www.antonitolmos.com

Repertori: 

Antoni Tolmos, piano solo
"THE NEW AGE PIANO ALBUM”

Concert comentat pel propi intèrpret.

Condicions econòmiques: 

900€ + iva

Condicions tècniques: 

Sala, teatre o esglèsia amb:
-Piano de cua. Mínim YAMAHA C7 o similar.  (Lloguer piano  +650€)
-Micro de diadema, projector, pantalla i il.luminació bàsica. (Lloguer de material +400€)