Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

"SOM ELS QUE SOM"

Activitat: 
Teatre
Persona de contacte: 
Sr. David Creus Grifol
Població: 
Bell-lloc d'Urgell
Comarca: 
Pla d'Urgell
Telèfon: 
607 410206
Pàgina web: 
http://somelsquesom.blogspot.com.es/
Correu: 
somelsquesom@gmail.com
Breu Sinposi: 

El grup forma part de l’Associació Cultural i Teatral de Bell-lloc d’Urgell, constituïda el 26 de gener de 2010. De les activitats que realitza en destaca la representació d’obres teatrals per a tots els públics.
Des del dia de la seva constitució ha representat cinc obres en diferents poblacions lleidatanes:
- El trampós entrampat (de Nick Hassy)
- Els pastorets catalans (de Lluís Millà)
- Especialitat en homes (d’Assumpta González)
- Políticament incorrecte (de Ray Cooney)
- Diner negre, molt negre (de Ray Cooney)

Repertori: 

* El trampós entrampat (de Nick Hassy)
Un mossèn de poble organitza una peregrinació a Roma en desgreuge pels pecats dels homes del poble, que freqüenten massa sovint una casa de mala nota instal•lada a les afores. Un dels viatgers se les empesca per anar-hi d’incògnit però els fets es precipiten i tot s’enreda.

* Els pastorets catalans (de Lluís Millà)
Representació teatral típica de les festes de Nadal on l'argument combina continguts com la vida dels pastors, el naixement de Jesús i la lluita del bé i el ma entre àngels i dimonis. Les aventures i desventures dels pastors són l’excusa perfecta per passar una bona estona.

* Especialitat en homes (d’Assumpta González)
El prestigi i la reputació d’una perruqueria se’n va al carall per culpa d’un malentès. Les treballadores del local, inclosa la seva propietària, s’adonen tard de la confusió. Un nou client s’hi presenta “buscant companyia” just quan el seu pare, un dels seus millors clients, també hi és present.

* Políticament incorrecte (de Ray Cooney)
Un Ministre del govern planeja una nit amb una diputada de l’oposició en un hotel luxós. Allí descobreixen el cos d’un desconegut.. L’ajudant del Ministre, el marit de la diputada, el director de l’hotel, una infermera, la dona del Ministre i una cambrera sense escrúpols acaben de complicar-ho tot plegat

* Diner negre, molt negre (de Ray Cooney)
Comèdia sobre un abnegat i exemplar empleat de banca que un bon dia es troba 10 milions d’euros en la seva cartera. A casa seva tot sembla una bogeria. S’hi presenta la policia i la màfia russa. La seva dona, un taxista i uns cunyats ho acabaran d’enredar tot.

Condicions econòmiques: 

El preu aproximat de les representacions és de 800 euros
Si el grup ha de fer servir els seus elements tècnics el preu s'incrementarà a 1.200 euros

Condicions tècniques: 

El grup disposa dels elements tècnics necessaris per representar les obres (il•luminació, sonorització i recursos multimèdia).