Facebook Twitter Instagram Google + YouTube flickr 

Seu electronica

Nopatiskos Teatre

Descripció: 

Vull explicar històries amb titelles, amb objectes, amb actors. Històries clàssiques, noves, inventades, llegides,  dibuixades… D’una manera senzilla, bonica, divertida, amb qualitat…com se fer-ho. Aprenent cada dia una mica i gaudint del que faig cada dia.

 

Doncs conto contes!
 Els contacontes més puristes diuen que no.
Faig  titelles! 
Els titellaires més puristes també diuen que no.
Sóc actor! 
Carai, tampoc tinc els estudis reglats.
Doncs que faig?

 

Faig que la gent que ve a compartir una estona amb mi s’ho passi bé, que riguin pels descosits, que s’emocionin amb les històries que els hi explico, que s’oblidin per una estona dels problemes, que aprenguin quelcom de nou o que recordin quelcom oblidat, que visquin un moment únic, fet especialment per a ells…

El meu teatre és per a tothom, per a les nenes i nens tractats com a persones sensibles i intel·ligents, i per als grans que encara guardin una mica de tendresa i que vulguin entrar al joc del teatre.

Activitat: 
Titelles
Persona de contacte: 
Sr. Ferran López Guillamet
Població: 
Lleida
Comarca: 
Segrià
Telèfon: 
629 127 801
Pàgina web: 
www.nopatiskos.com
Correu: 
nopatiskos@gmail.com
Breu Sinposi: 

REPERTORI: LA LLEGENDA: És una adaptació lliure de la llengenda de Sant Jordi on hem suprimit cavallers i princeses, i el protagonisme el tenen la colla de joves de la vila, a més a més hem barrejat diferents contes. Potser el principal és la llegenda del cavallers Sant Jordi, però també hi pots trobar el conte del vestit nou del emperador de Hans-Cristian Andersen, i el conte de la sopa de lletres que tracta de la cooperació davant de la escassetat, que vam aprendre d'en Xesco Boix. i del qual n’hem trobat diferents versions. L’ONCLE BUSCALL: L’Oncle Buscall és un espectacle de teatre concebut per tal de donar a conèixer i reviure un element mitològic i tradicional de la cultura catalana, el “Tronc de Nadal”. Originàriament consistia en un tronc de llenya per alimentar la llar de foc, i els regals eren l’escalfor i la llum que ens proporcionava. Avui dia és un tronc que sovint es decora posant-li potes i altres elements que simulen una cara somrient que sovint es corona amb una barretina vermella. Se’l fa cagar colpejant-lo repetidament amb un bastó que simula el tradicional atiador de la llar de foc, alhora que se li canta una cançó al·lusiva d’aquesta circumstància. Al 2001, en Marc Estiarte va crear aquesta història per tal de recordar aquesta tradició catalana que poc a poc es van perdent. Nosaltres hem fet una adaptació divertida i senzilla d’aquesta història. “PASSEM UNA ESTONA?”:

Un dia va passar per casa un venedor que tenia un invent fabulós “la màquina de fer deures”.

La Caputxeta es veu obligada a deixar la PlayStatation per anar a portar medecines a la iaia.

Els pares d’en Miquelet, l'hi volen fer un regal al seu fill el dia del seu aniversari, però no saben que regalar-li.

Paolo, que aconseguí casar-se amb la Princesa de Turquia gràcies a la nena de les maraques, el fantasma que feia uuuh! i el boig que feia Guau!

No us be de gust passar una estona amb aquestes histories?

Condicions econòmiques: 

De 175€ a 500€ depèn de l’espectacle.

Condicions tècniques: 

Escenari de 8 x 6 m i 3,5 m d’alçada- Càmera negra - Vestidor per a dues persones amb lavabo i aigua corrent - Presa de llum de 1000 w a 220 v - 1,5 hores de muntatge i 1 hora de desmuntatge.