Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

ARRELS DE LA TERRA FERMA

Activitat: 
Havaneres
Persona de contacte: 
Marcel Rius/Jordi Vivas
Població: 
Lleida
Comarca: 
Segrià
Telèfon: 
606400304 / 629303221
Correu: 
arrelsdelaterraferma@lleida.org
Breu Sinposi: 

Neix a finals de l'any 1993 amb voluntat de continuar aprofundint i arrelant l'havanera, el cant de taverna i la cançó catalana en general, dins de les comarques de Ponent.
Els seus components, Juan Antonio Bolívar (tenor) Marcel Rius (baríton), Ramon Pelegrí (veu baixa i guitarra) i Jordi Vivas (baríton i acordió), tenen àmplia experiència en tots aquests camps, així com també en el cant coral i en l'àmbit sardanístic. El 1996 organitza la primera cantada d’havaneres a l’Auditori Enric Granados, amb la intenció de portar aquest gènere a qualsevol emplaçament. Han cantat per tota Catalunya, País Valencià, Ses Illes, Madrid, País Vasc, França, Andorra…
Tenen diversos enregistraments al mercat.

Repertori: 

Desde l’havanera més clàssica a les últimes creacions, boleros, sardanes, valsos, corrandes, balades…i tots aquells gèneres que s’han cantat al voltant d’una taula, a la taverna.

Condicions econòmiques: 

De 800 a 950 euros, segons quilometratge; la facturació, alta seguretat social i tota la cobertura legal es gestionada per l’Associació Dos per Quatre del Sindicat de Músics de Girona.

Condicions tècniques: 

Presa de corrent d’uns 3000w, equip de llum i so propi.