L’Aula Magna de l’IEI acull la presentació del número 49-50 de la revista ‘Arts’ que arriba als 30 anys de trajectòria

15/12/2020
El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha agraït al Cercle de Belles Arts de Lleida, entitat al capdavant de la publicació, i a tots els participants, que “portin la cultura a cada racó del nostre territori”

L’acte també ha inclòs la presentació de l’anterior número de la revista ‘Arts’, que no es va poder celebrar a causa de la pandèmia

L’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs ha estat avui l’escenari de la presentació d’un nou número de la revista ‘Arts’, concretament el número 49-50. La presentació ha estat doble, ja que aquesta edició compta amb un suplement dedicat a celebrar que la revista compleix 30 anys i que arriba al número 50. També s’ha presentat el número 48 de la revista, que no es va poder fer a causa de la pandèmia. El Cercle de Belles Arts de Lleida és l’entitat al capdavant de la publicació, que compta amb el suport de la Diputació de Lleida i de l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

L’acte s’ha celebrat a l’Aula Magna i ha comptat amb la participació del president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn; de la presidenta del Cercle de Belles Arts, Divina Drudis; el director de la revista ‘Arts’, Francesc Català; de l’artista Josep Minguell; i de l’escriptora Teresa Ibars. També ha comptat amb la presència de la vicepresidenta de l’IEI, Estefania Rufach, i del director de l’IEI, Joan Josep Ardanuy, a més de diferents escriptors i col·laboradors de la revista.

Joan Talarn ha mostrat la seva satisfacció per presentar aquest número 49-50 de la revista ‘Arts’, ja que com ha dit en la seva intervenció “és un dia molt especial i emotiu, ja que hem aconseguit que aquesta revista estigui vinculada a l’IEI”. Així, Talarn ha reafirmat el compromís de la Diputació de Lleida per continuar tirant endavant aquest projecte cultural. La publicació arriba al seu 30 aniversari i Talarn ha volgut agrair a totes les persones que han participat en la revista ‘Arts’ durant tots aquests anys, que ha definit com “una revista de tota la demarcació”. Així, Talarn ha donat les gràcies al Cercle de Belles Arts i als participants de la revista per “portar la cultura a cada racó del nostre territori”. El president de la Diputació i membre també del consell de redacció de la revista ‘Arts’ durant 20 anys, ha volgut tenir també un record per Joaquim Minguell, que va morir fa cinc anys.

‘Arts’ és una revista sociocultural que es fa des del Cercle de Belles Arts de Lleida amb la vocació de ser una eina de difusió i de reflexió al servei del fet artístic, entès aquest sense limitacions ni mentals ni geogràfiques, donant com a resultat una eina que vol ser un veritable instrument de comunicació sense matisos de cap mena.